Lionsclub Oss schenkt € 4.000,- 1

Maandag 10 december 2018

Op 9 juli 2018 heeft de Lionsclub uit Oss een golftoernooi georganiseerd waarbij Stichting Huifbed de Meierij is voorgedragen als goed doel.

De wens van de stichting was om een elektrische toegangsdeur te verwezenlijken waardoor het gebouw van de stichting beter toegankelijk wordt voor de deelnemers van het huifbedrijden en hun begeleiders.

Dit voorstel is goed bevonden door de Lions club en er werd die dag dan ook extra goed gegolfd om een mooi bedrag bij elkaar te slaan. Dit heeft geresulteerd in een cheque van maar liefst € 4000,00 euro welke onlangs is overhandigd door de voorzitter van de golfcommissie 2017-2018 Gerd-Jan van Rooij samen met Bert Lippens van de Lions club uit Oss aan het bestuur van de stichting.

Stichting huifbed de Meierij dankt de Lionsclub en alle deelnemers van het golftoernooi voor hun bijdrage aan deze donatie en nodigen hen en overige belangstellenden  graag uit om in het voorjaar te komen kijken naar het  resultaat.

Wilt u ons steunen?

Als sinds het ontstaan is de filosofie van de Stichting Huifbed de Meierij dat de kosten geen belemmering mogen zijn om met plezier huifbed te komen rijden. Omdat we geen subsidie ontvangen zijn donaties, schenkingen, legaten, acties van bedrijven, scholen en particulieren heel hard nodig en zeer welkom.

Sponsor Donateur Vrijwilliger