Biercafé en Feestzaal D'n Beer

Biercafé en Feestzaal D'n Beer...De gezelligste feestlocatie in Rosmalen en omstreken!

Sinds begin 1900 bepaalt het pand het straatbeeld aan de Dorpsstraat 77 in Rosmalen.Tot 1926 heette het Café de Roskam, in dat jaar nam Piet der Kinderen het over. Net voor de oorlog vernoemde hij het café naar zichzelf en jaren stond de zaak dan ook bekend als Café Piet der Kinderen. Nu staat het alweer decennia te boek als café D’n Beer naar de bijnaam van Janus van Rosmalen die men in het dorp D’n Beer noemde. De huidige eigenaren, de broers Patrick en William Langenbach zijn nu ook al weer ruim 5 jaar succesvol met ‘Biercafé en Feestzaal D’n Beer'.

Biercafé en Feestzaal d'n Beer staat in de wijde omtrek bekend om de goed verzorgde feesten en partijen. Maar ook een echte Brabantse koffietafel of condoleance kan exact op wens verzorgd worden. Voor zowel een avondje of een middag gezellig potje biljarten of darten, kan je terrecht in ons Biercafé. Daarnaast biedt ons Biercafé met zorg geselecteerde bieren van over heel de wereld. Heerlijke borrelhapjes, snacks of eenvoudige lunchgerechten uit eigen keuken, maken een gezellig bezoek aan ons Biercafé compleet.

Tevens heeft een enorme verscheidenheid aan verenigingen zijn thuishaven gevonden bij Biercafe & Feestzaal d'n Beer, of wordt door ons ondersteund. Wilt u meer weten over Biercafé en Feestzaal D'n Beer, neem dan gerust contact met ons op...

Contactgegevens:
Biercafé en Feestzaal D'n Beer
Dorpsstraat 77
5241 EB Rosmalen

Tel: +31 (0)73-521 26 12
Mail: info@dnbeer.nl
www: www.dnbeer.nl  

Biercafé en Feestzaal D'n Beer

Wilt u ons steunen?

Als sinds het ontstaan is de filosofie van de Stichting Huifbed de Meierij dat de kosten geen belemmering mogen zijn om met plezier huifbed te komen rijden. Omdat we geen subsidie ontvangen zijn donaties, schenkingen, legaten, acties van bedrijven, scholen en particulieren heel hard nodig en zeer welkom.

Sponsor Donateur Vrijwilliger