De Molenkoning BV

In 1995 is de basis gelegd voor het familie bedrijf van Molenkoning. Jos de Swart, een gepassioneerd paardenman en zijn twee zonen Ton en Nicky de Swart namen het besluit om de markt voor trainingsmolens voorgoed te veranderen en innoveren.

Door enthousiasme en hard werken kreeg het bedrijf vorm en naam en werden Molenkoning producten toonaangevend op de hippische markt. In Februari 2015 werd Molenkoning GmbH. opgericht om onze Duitse markt nog beter te bedienen en in November 2015 heeft De Swart Group het Engelse bedrijf Loddon
Engineering Ltd. aangekocht en hernoemd tot Loddon Equestrian Ltd.

 <http://www.loddon.co.uk/> Loddon is opgericht in 1960 in het dorpje Loddon, Norfolk in Groot Brittannië en heeft een indrukwekkende reputatie in het maken van top kwaliteit paardenstallen met referenties wereldwijd. We zijn trots op deze steeds succesvolle ontwikkelingen en zijn er klaar voor, Loddon Equestrian Ltd. en Molenkoning BV vormen een mooie alliantie met een groter service en productaanbod.

“Ik geloof dat evolutie gelijk staat aan succes, dat is de reden dat we elke dag innoveren en ontwikkelen. Wij streven naar een tevreden klant- die staat centraal” Het belangrijkste binnen een goed bedrijf zijn haar werknemers. We zijn erg trots om met zo’n fijn professioneel team samen te werken en dat we allemaal dezelfde koers varen!

Contactgegevens:
Molenkoning BV
Schaijksestraat 2
5375 KC Reek

Tel: +31 (0)486-415 174
Mail:  info@molenkoning.com
www: http://www.molenkoning.com

De Molenkoning BV

Wilt u ons steunen?

Als sinds het ontstaan is de filosofie van de Stichting Huifbed de Meierij dat de kosten geen belemmering mogen zijn om met plezier huifbed te komen rijden. Omdat we geen subsidie ontvangen zijn donaties, schenkingen, legaten, acties van bedrijven, scholen en particulieren heel hard nodig en zeer welkom.

Sponsor Donateur Vrijwilliger