Marcel Sleutjes Bloemen


De naam Marcel Sleutjes is al jaren synoniem voor bloemen. Velen weten de kraam van Sleutjes te vinden op de Bossche markt of elke zaterdag aan de Runweg in Berlicum. Het familiebedrijf Sleutjes is al 4 generaties lang vaste gast op de markt.

Naast snijbloemen verzorgt Marcel Sleutjes Bloemen ook rouwwerken inclusief rouwlinten met bedrukking en bruidswerk, van boeket tot corsage en autoversiering. “Alles wat maar enigszins te maken heeft met het maken van bruidswerk, grafwerk, boeketten, versieringen van kerken, gebouwen of instellingen, het compleet verzorgen van aankledingen voor bruiloften en feesten wordt door ons met de grootste zorg gedaan tegen zo scherp mogelijke prijzen” aldus Laura “de complimenten zijn voor ons steeds weer een stimulans elke keer er net dat beetje extra van te maken wat het verschil maakt”.

Naast deze eeuwenoude activiteiten bestaat er nog een kwekerij van bloemen en planten, welke zowel aan bouwmarkten, tuincentra en supermarkten in binnen- en buitenland en aan eigen particulieren klanten levert.

“Wij staan nog traditiegetrouw ’s morgens om 04.00 op om onze inkopen aan de klok op bloemenveiling Aalsmeer te doen. Hierdoor hebben we een breed assortiment van goede kwaliteit voor betaalbare prijzen.”

 

Contactgegevens:
Marcel Sleutjes Bloemen
Veedijk 75
5258 SV Berlicum

Tel: +31 (0)73-594 16 84
Mail:  winkel@marcelsleutjesbloemen.nl
www: www.marcelsleutjesbloemen.nl

Marcel Sleutjes Bloemen

Wilt u ons steunen?

Als sinds het ontstaan is de filosofie van de Stichting Huifbed de Meierij dat de kosten geen belemmering mogen zijn om met plezier huifbed te komen rijden. Omdat we geen subsidie ontvangen zijn donaties, schenkingen, legaten, acties van bedrijven, scholen en particulieren heel hard nodig en zeer welkom.

Sponsor Donateur Vrijwilliger