Pest Free Benelux

Plug In Pest Free® is van oorsprong een Australisch bedrijf en is één van de meest succesvolle bedrijven van dat land. De gedachten om Plug In Pest Free® in de Benelux te introduceren is ontstaan uit de behoefte naar een effectieve en efficiënte oplossing voor de ongedierte problematiek binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Binnen de voedingsmiddelenindustrie wordt er veel aandacht besteed aan het bestrijden en weren van muizen, ratten en kakkerlakken. Normaliter sluiten bedrijven hiervoor dure overeenkomsten om dit probleem door externe bedrijven op te lossen. Plug-In Pest Free® is sinds 1995 een wereldspeler en uniek in zijn soort. Er zijn duizenden huishoudens en bedrijven die met succes gebruik maken van onze ongediertepreventie zonder tussenkomst van chemicaliën. Plug-In Pest Free® is een perfecte aanvulling op uw milieubeleid en kostenbeheersing.

Plug In Pest Free® is een Australisch kwaliteitsproduct en heeft ondermeer een internationaal HACCP certificaat. Plug In Pest Free® is daarmee een goedgekeurd product voor de gehele voedingsmiddelen industrie. Naast toepassingen die onder andere geschikt zijn voor de voedingsmiddelen industrie beschikt Plug In Pest Free® ook over apparatuur die gebruikt kunnen worden in zowel kleine als grote huishoudens en organisaties. Ongediertebestrijding en ongediertepreventie zonder tussenkomst van toxische en giftige chemicaliën. Bedenk dat uw kinderen of kleinkinderen van het gif kunnen eten, of dat er gif in levensmiddelen komt. Dit zou een ramp zijn en kan sinds kort heel gemakkelijk worden voorkomen door te kiezen voor de Plug In PestFree® producten.

Door gebruik te maken van Plug In Pest Free®helpt u mee aan een beter en gezonder leefmilieu voor uzelf en voor uw kinderen. Vindt u of uw organisatie het belangrijk om deel uit te maken en mee te doen aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen dan is Plug In PestFree® de oplossing om duurzaam ongedierte te bestrijden. Plug In Pest Free® is de oplossing om op een duurzame manier ongedierte te bestrijden.

Contactgegevens:
Pest Free Benelux
Orchideeënstraat 18
5241 AH Rosmalen

Tel: +31 (0)6-478 313 01
Mail:   info@pestfree.nl
www: www.pestfree.nl

Pest Free Benelux

Wilt u ons steunen?

Als sinds het ontstaan is de filosofie van de Stichting Huifbed de Meierij dat de kosten geen belemmering mogen zijn om met plezier huifbed te komen rijden. Omdat we geen subsidie ontvangen zijn donaties, schenkingen, legaten, acties van bedrijven, scholen en particulieren heel hard nodig en zeer welkom.

Sponsor Donateur Vrijwilliger