Sier Metaal Timmermans

Metaalbewerker, constructiebankwerker, plaatwerker, lasser, smid je mag hem noemen zoals je zelf wil. Het is op Maarten Timmermans allemaal van toepassing. Zijn vakmanschap en deskundigheid zijn goed te zien op zijn website en zijn fotoboeken in de werkplaats.

Van een eenvoudig tuinhekje tot zeer ingewikkelde trapconstructies compleet met leuningen, bordessen en brandtrappen in allerlei vormen. Een grote verscheidenheid aan schoorsteenkappen, hekwerken, poorten, dakconstructies en overkappingen. Maar ook vele speciale opdrachten zoals tuinlantaarns, uithangborden, Romeinse helmen voor een gilde en restauratiewerk aan diverse monumenten. Ook aannemers met bijzondere opdrachten weten Maarten Timmermans te vinden.

Maak gerust een afspraak als je iets wil laten maken of berekenen of loop gewoon eens binnen in zijn werkplaats.

Contactgegevens:
Sier Metaal Timmermans
Broxven 2B
5296 NV Esch

Tel: +31 (0)411-60 21 83
Mail: info@sier-metaal-timmermans.nl
www: www.sier-metaal-timmermans.nl

Sier Metaal Timmermans

Wilt u ons steunen?

Als sinds het ontstaan is de filosofie van de Stichting Huifbed de Meierij dat de kosten geen belemmering mogen zijn om met plezier huifbed te komen rijden. Omdat we geen subsidie ontvangen zijn donaties, schenkingen, legaten, acties van bedrijven, scholen en particulieren heel hard nodig en zeer welkom.

Sponsor Donateur Vrijwilliger