Periodieke gift met belastingvoordeel

Een periodieke gift houdt in dat u Stichting Huifbed de Meierij over een periode van minimaal 5 jaar elk jaar een vast bedrag schenkt. Uw gift is daarmee volledig aftrekbaar. Voor alle duidelijkheid: er wordt dan geen rekening gehouden met de inkomensafhankelijke drempel. Zo steunt u de Stichting Huifbed de Meierij voor minder geld. Dankzij deze weg kunt u voor hetzelfde geld natuurlijk ook meer schenken.

Om in aanmerking te komen voor deze regeling is het nodig een overeenkomst met ons te sluiten. Wij helpen u graag om deze overeenkomst op te stellen. U vult onderstaand uw gegevens in en wij doen de rest. U ontvangt dan van ons per post de benodigde documenten welke u daarna ondertekend aan ons kunt retourneren.

Tot 1 januari 2014 moest de overeenkomst worden opgesteld door de notaris. Nu kan dat zonder tussenkomst van de notaris. Informatie hierover kunt u vinden op de website van de belastingdienst,  https://www.belastingdienst.nl/. Indien u nog vragen heeft kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via penningmeester@huifbed-meierij.nl

Wilt u ons steunen?

Als sinds het ontstaan is de filosofie van de Stichting Huifbed de Meierij dat de kosten geen belemmering mogen zijn om met plezier huifbed te komen rijden. Omdat we geen subsidie ontvangen zijn donaties, schenkingen, legaten, acties van bedrijven, scholen en particulieren heel hard nodig en zeer welkom.

Sponsor Donateur Vrijwilliger