Vacatures

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor Stichting Huifbed de Meierij. Zonder vrijwilligers kan de Stichting haar werk voor de samenleving niet uitvoeren.

Onze stichting blijft altijd op zoek naar enthousiaste mensen die zich een paar uur per week of per maand als vrijwilliger willen inzetten. We komen graag in contact met mensen uit de regio  die overdag of in het weekend een paar uurtjes vrij willen maken om ons te helpen zodat we nog meer deelnemers  van het huifbedrijden kunnen laten genieten. We maken graag duidelijke afspraken, zodat we weten wat we van elkaar mogen verwachten en dat je met plezier vrijwilliger kunt zijn.

We hopen dat u na het lezen van onze website ook enthousiast ben geraakt om zich in te zetten als vrijwilliger voor onze stichting. Voor het maken van een afspraak of voor vragen waarop u op onze website geen antwoord heeft gevonden, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen en wij nodigen u graag uit voor een orienterend gesprek.

Wilt u ons steunen?

Als sinds het ontstaan is de filosofie van de Stichting Huifbed de Meierij dat de kosten geen belemmering mogen zijn om met plezier huifbed te komen rijden. Omdat we geen subsidie ontvangen zijn donaties, schenkingen, legaten, acties van bedrijven, scholen en particulieren heel hard nodig en zeer welkom.

Sponsor Donateur Vrijwilliger