Gastvrouw/Gastheer

Gastvrouw of gastheer (vrijwilliger)

Wekelijks ontvangen wij mensen met, ernstige, meervoudige beperkingen en hun begeleiders om een rit te maken op het huifbed en/of te snoezelen. We bieden hen daarmee een aangepaste manier van ontspanning. De gastheer of gastvrouw ontvangt onze gasten en hun begeleiders in de ontvangstruimte en schenkt, in afwachting van de rit, een kopje koffie of thee. De grote tafel is vaak een gezellige ontmoetingsplek. 

De gastheer of gastvrouw draagt bij aan een prettige sfeer tijdens het wachten op de ritten met het huifbed en voert daarnaast lichte huishoudelijke werkzaamheden uit.

Taken

- Cliënten, gasten en begeleiders welkom heten

- Koffie en thee verzorgen

- Een praatje maken, vragen beantwoorden.

- Opruimen van ontvangstruimte en keuken

- Indien nodig stofzuigen, dweilen, toiletten bijhouden

- Goed kunnen samenwerken.

Tijden

- Een dagdeel per week op dinsdag, donderdag, of zaterdag in overleg met de collega
  gastheer.

- Incidenteel bij activiteiten buiten de reguliere ritten. 

Spreekt deze klus je aan of ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website www.huifbed-meierij.nl en wij nodigen je graag uit voor een kennismaking en een rondleiding.

 

 

 

 

 

 

Wilt u ons steunen?

Als sinds het ontstaan is de filosofie van de Stichting Huifbed de Meierij dat de kosten geen belemmering mogen zijn om met plezier huifbed te komen rijden. Omdat we geen subsidie ontvangen zijn donaties, schenkingen, legaten, acties van bedrijven, scholen en particulieren heel hard nodig en zeer welkom.

Sponsor Donateur Vrijwilliger