Drukkerij Wihabo

Drukkerij Wihabo bestaat al meer dan 25 jaar. Aan het roer staan de broers Joris en Ruud Bosch, samen met vader Willy. Vanuit de drukkerij in Geffen met een omvang van 2250 m2, werken dagelijks ruim 40 mensen. In september 2014 hebben we Drukkerij Zeeland overgenomen, een middelgrote drukkerij uit het dorp Zeeland met een trouwe, brede klantenkring. De overname paste perfect binnen de filosofie 'groot worden door klein te blijven'. We willen wel groeien, maar nooit ten koste van het gevoel dat je als klant hebt bij een regionale speler. Door de overname kunnen persoonlijke aandacht, professionaliteit, schaalvoordelen en stabiliteit nog beter worden gecombineerd.

Al vanaf de oprichting kiezen we er continu voor te investeren in kwaliteit. Grafische ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en gedurende de gestage groei werd geïnvesteerd in nieuwe machines. We beschikken inmiddels over een modern en uitgebreid machinepark, waarmee alles in eigen huis kan worden verzorgd. Maar niet alleen de machines en het drukwerk moeten binnen de Wihabo-visie voldoen aan kwaliteit. Veel meer nog staan de werkwijze en aandacht voor de wensen van de klant centraal. Want daar is Wihabo uiteindelijk groot mee geworden.

In het ontstaan van Drukkerij Wihabo speelt de maatschappij een belangrijke rol. De geschiedenis van Drukkerij Wihabo voert ons terug naar 1986 en een garage aan huis in Nuland. Daar runden de broers Hans en Willy Bosch naast hun reguliere werk een kleine drukkerij. Met name verenigingen en dorpsbladen klopten bij hen aan voor het kopiëren, drukken, vergaren, vouwen en nieten. We zijn altijd trouw gebleven aan de verenigingen en organisaties uit de regio. Veel van hen kunnen rekenen op extra verenigingsvoordeel of sponsoring.

Contactgegevens:
Drukkerij Wihabo (Hoofdkantoor)
Heesterweg 13
5386 KT Geffen

Tel: +31 (0)73-534 07 00
Mail: drukkerij@wihabo.nl
www: www.wihabo.nl

 

Drukkerij Wihabo

Wilt u ons steunen?

Als sinds het ontstaan is de filosofie van de Stichting Huifbed de Meierij dat de kosten geen belemmering mogen zijn om met plezier huifbed te komen rijden. Omdat we geen subsidie ontvangen zijn donaties, schenkingen, legaten, acties van bedrijven, scholen en particulieren heel hard nodig en zeer welkom.

Sponsor Donateur Vrijwilliger