Sikkens 's-Hertogenbosch

Sikkens biedt unieke marktgerichte concepten die verdergaan dan alleen het schilderwerk. Deze concepten bieden een combinatie van specifieke producten, een goed afgestemd kleuradvies en een uitstekende technische ondersteuning.

Wij willen ervoor zorgen dat onze klanten met Sikkens-producten altijd topresultaten behalen. De samenwerking met de gebruikers van onze lakken is de sleutel tot succes - van de ontwikkeling tot aan het voltooide werk. Waarom? Heel eenvoudig; topkwaliteit verf is onze passie.

Onder de naam ‘Sikkens Kleurinitiatief NL’ sponsoren medewerkers van Sikkens, onderdeel van AkzoNobel, basisscholen in hun omgeving met een schilderbeurt. Sikkens regelt de verf, geeft kleuradvies en coördineert de volledige uitvoering. Het schilderwerk wordt gedaan door leerlingen van de schildersvakschool onder begeleiding van gepensioneerde medewerkers uit de schilderbranche. Op deze manier krijgt de school een opfrisbeurt en komen de leerlingen in aanraking met jonge mensen die enthousiast zijn over hun vak. Daarnaast leren de kinderen van alles over kleur door middel van een educatiepakket.

 

Contactgegevens:
Sikkens Verkoop
Goudsmidstraat 16-18
5232 BP 's-Hertogenbosch

Tel: +31 (0)73-642 96 96
Mail:  arjan.bruijstens@akzonobel.com
www: www.sikkens.nl

Sikkens 's-Hertogenbosch

Wilt u ons steunen?

Als sinds het ontstaan is de filosofie van de Stichting Huifbed de Meierij dat de kosten geen belemmering mogen zijn om met plezier huifbed te komen rijden. Omdat we geen subsidie ontvangen zijn donaties, schenkingen, legaten, acties van bedrijven, scholen en particulieren heel hard nodig en zeer welkom.

Sponsor Donateur Vrijwilliger