De nieuwe voorzitter stelt zich voor:

Maandag 19 juli 2021

Beste allen,
Sinds eind juni heb ik het voorrecht om voorzitter te zijn van onze mooie Stichting. Graag wil ik me dan ook even kort voorstellen in deze beknopte beschrijving.

Mijn naam is Gerard van Hooft, ik ben 58 jaar, heb een leuke partner Petra, 3 kinderen en woon binnenkort in Heusden. Na meer dan 25 jaar in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt, ben ik nu in het dagelijks leven nog steeds met veel plezier samen met Petra aan het werk in ons eigen Vastgoed bedrijf. Daarnaast doe ik ook nog andere leuke dingen zoals basgitaar spelen in The Upgrade Band (zoek het maar eens op Spotify of Youtube) en ben ik ook nog betrokken bij de landelijke politiek als Vice Voorzitter bij de 50PLUSpartij. Een druk leven dus.
      Reeds in het begin van het jaar werd ik attent gemaakt op de Stichting welke al weer geruime tijd een voorzitter zocht. Eerlijk gezegd had ik nog nooit van huifbed rijden gehoord en was ik dan ook aangenaam verrast door de leuke, nuttige en gewaardeerde activiteit van het huifbed rijden, de paarden de snoezelruimte en de fantastische faciliteiten welke we hebben! 
Al snel heb ik een aantal enthousiaste mede-vrijwilligers mogen ontmoeten, wat me sterkte in mijn mening dat onze stichting wel iets heel speciaals aanbied aan haar klanten. Speciaal voor de klanten, speciaal door de vrijwilligers. Mede omdat alles al zo goed is geregeld door het bestuur en de vele vrijwilligers, zal het dan ook, naast een hele uitdaging, een eer zijn om jullie te mogen leiden als voorzitter.
      Groet Gerard van Hooft

Wilt u ons steunen?

Als sinds het ontstaan is de filosofie van de Stichting Huifbed de Meierij dat de kosten geen belemmering mogen zijn om met plezier huifbed te komen rijden. Omdat we geen subsidie ontvangen zijn donaties, schenkingen, legaten, acties van bedrijven, scholen en particulieren heel hard nodig en zeer welkom.

Sponsor Donateur Vrijwilliger